Wilt u een geheel nieuwe tuin aan laten leggen bij uw woning? Dit begint met een goed doordacht tuinplan. In overleg met u wordt een creatief tuinontwerp gemaakt, gebaseerd op uw wensen. Uw eigen ideeën spreken wij van tevoren goed door, zodat we een goed beeld hebben van wat uw tuinwensen precies zijn. In het ontwerp wordt rekening gehouden met alle relevante aspecten, zoals ligging, onderhoud en waar u de tuin voor gaat gebruiken.

Het aanleggen van de tuin verzorgen wij voor u van A tot Z. Wij voeren het grondwerk zelf uit en leggen vervolgens beplanting en (sier)bestrating vakkundig voor u aan. Een schutting, tuinpoort/-hek en mooie verlichting vormen geen enkel probleem. Daarnaast realiseren wij gerust zaken als een vijver, vlonder of tuinhuisje voor u.

Wilt u uw bestaande tuin op punten laten aanpassen? Ook voor tuinrenovaties zijn wij beschikbaar. U kunt een gedeelte van uw tuin door ons laten veranderen, voor een kleiner budget dan een volledige tuinaanleg. Voeg bijvoorbeeld een vijver of een speelplaats voor de kinderen aan uw tuin toe. Of kies voor compleet andere beplanting of een fraai nieuw terras met mooie sierbestrating.