Hoveniersbedrijf C. Blom bestaat sinds 2014 en bestaat uit hoveniers met jarenlange ervaring. Wij zijn gevestigd in Hendrik Ido Ambacht, maar ook actief in de regio daaromheen.

Onze dienstverlening is zeer veelzijdig, vrijwel alles is mogelijk. Zo kunnen wij van begin tot eind een tuin voor u ontwerpen en aanleggen. Ons tuinontwerp wordt dan gebaseerd op uw wensen, die we uitvoerig met u bespreken. Uw ideeën vullen wij aan met onze eigen creativiteit. We gaan pas over tot het aanleggen van de tuin als u tevreden bent over het gemaakte ontwerp.

Onder tuinaanleg verstaan wij alles van grondwerk, beplanting en bestrating tot de verlichting, vijveraanleg, vlonderbouw, schuttingen tot zelfs de bouw van tuinhuisjes.

U kunt ook bij ons terecht voor de renovatie van uw bestaande tuin. Wat u nog steeds mooi vindt blijft dan behouden, en wat u graag anders ziet veranderen wij voor u, geheel volgens uw wensen. Ook het leggen van nieuwe bestrating is een mogelijkheid, en daarbij draaien wij onze hand niet om voor fraaie sierbestrating in bijzondere patronen.

Tuinonderhoud voeren wij ook graag voor u uit. Dit kan bij tuinen die wij zelf hebben aangelegd, maar ook bij uw bestaande tuin. Zowel eenmalige onderhoudsbeurten als periodiek onderhoud zijn mogelijk. Voor dit laatste kunt u een aantrekkelijk onderhoudscontract met ons afsluiten.

Wij geven u graag meer informatie en maken graag een vrijblijvende offerte voor u op. Neem dus contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ons doel is om u de tuin te geven die u altijd al had gewild. Onze ervaren hoveniers gaan graag voor u aan de slag!