Sommige mensen beleven plezier aan het zelf tuinieren. Anderen genieten wel van hun mooie tuin, maar hebben minder groene vingers, of te weinig tijd om hun tuin zelf te onderhouden. Hoveniersbedrijf C. Blom kan het onderhoud van uw tuin vakkundig voor u verzorgen. Dit doen wij zowel voor tuinen die wij zelf hebben aangelegd als voor tuinen die door anderen zijn aangelegd.

U kunt kiezen voor eenmalige onderhoudsbeurten, als u bijvoorbeeld te maken hebt met achterstallig onderhoud en er zelf niet aan toekomt. Maar het is ook mogelijk om een aantrekkelijk onderhoudscontract af te sluiten. Wilt u bijvoorbeeld tweemaal per jaar een onderhoudsbeurt uit laten voeren om uw tuin winter- en zomerklaar te maken? Dan voeren wij twee keer een grote beurt uit en doet u de rest van het tuinonderhoud zelf.

Het is echter ook mogelijk om het volledige onderhoud van uw tuin aan ons uit te besteden. Wij stellen hiervoor graag een gunstig contract voor u op. U kunt dan volop van uw tuin genieten, zonder dat u er zelf omkijken naar heeft.